Neem contact op

Marketing strategy

Wilt u een duidelijke marketingstrategie voor uw product, dienst of bedrijf? Het Marketing Café biedt duidelijke, resultaatgerichte marketingstrategieën die u kunnen ondersteunen bij het streven naar effectieve marketing. Bij Het Marketing Café wordt gehandeld vanuit drie vaste pijlers wanneer het gaat om marketing strategieën. De drie kernelementen die hierbij naar voren komen zijn:

Verkenning

Alvorens aan de slag te kunnen, is het belangrijk om eerst de huidige situatie te verkennen. Wie is het bedrijf, wat is de omgeving  en waar liggen de mogelijkheden?

Strategie

Aan de hand van de verkenning wordt een strategie bepaald. De strategische pijlers worden neergezet, de doelgroep wordt gekozen en de doelen worden vastgesteld.

Actie

Tijd voor actie! Na het bepalen van de juiste strategie wordt de marketing strategie in de praktijk gebracht. De propositie wordt bepaald en de middelen voor de marketingcommunicatie worden ingevuld. Tot slot wordt er een zorgvuldige planning gemaakt zodat de marketing strategie uitgevoerd kan worden zoals gepland

Download nu gratis de marketing strategy checklist

Om u op weg te helpen heeft Het Marketing Café voor u een gratis checklist opgesteld.

  •  *
  • 012-3456789
  •  *
    naam@bedrijf.nl
Deel dit via