Neem contact op

Websites

Uitstraling

De website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook zeer belangrijk dat de uitstraling van uw website naadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. Bent u bijvoorbeeld actief in de zakelijke dienstverlening, dan is een zakelijke uitstraling een must. Richt u zich op jongeren en studenten? Dan past een speelse uitstraling beter.

Gebruikersgemak

Naast de look and feel van uw website is het van groot belang dat de bezoeker snel kan vinden waarnaar hij of zij op zoek is. Een goede structuur is dan ook van essentieel belang, de bezoeker moet goed door de site kunnen navigeren.

Vindbaarheid

U kunt een prachtige site hebben, maar wat heeft u eraan als deze niet gevonden wordt door uw potentiële klanten? Een goede technische opbouw van de site en de juiste content dragen bij aan een goede ranking in de natuurlijke resultaten van zoekmachines als Google.

Wij brengen voor u de uitstraling, het gebruikersgemak en de vindbaarheid bij elkaar. Zo heeft u een optimale online uitstraling die bij zal dragen aan de groei van uw bedrijf.

Deel dit via